مشاوره حقوقی رایگان - اثبات زنای محصنه

همسرم با یک مرد متاهل (که زن او در سلامت کامل بود) ارتباط داشته و از اون داری یک فرزند شده است. دو سال هست که از مرگ همسر و فرزندش میگذرد.

1- من می تونم شاکی بشوم و درخواست مجازات برای مرد کنم؟

2- یک آزمایش DNA در آزمایشگاه دو سال پیش دادم که آزمایشگاه گفت بچه فرزند تو نیست الان این آزمایش میتواند ثابت کنه که بچه منتسب به این مرد هست؟

3- آیا امکان دارد قاضی حکم نبش قبر بچه رو بدهد و آزمایش مجدد بگیرد؟

4- این آزمایش مجدد اگر ثابت کند که این فرزند مال مرد هست قاضی چه حکمی برای او صادر میکند؟

5- آزمایش ژنتیک بعد دو سال از مرگ فرزند آیا اعتبار دارد یا نه؟

پاسخ ها :

اثبات زنای محصنه رابطه مرد متاهل با زن شوهردار آزمایش ژنتیک فرزند نامشروع زنا