مشاوره حقوقی رایگان - تغییر قاضی پرونده

با سلام.
آقا هستم و همسر بنده بابت يک مزاحم تلفني از شخصي كه در دوران مجردي با هم دوست بودند ولي الان بعد از چند سال مزاحم شده، شكايت كرده و يكي الی دو جلسه حضوري به دادگاه مراجعه كرديم.
جلسه آخري كه رفتيم و قاضي از همسرم توضيح ميخواست.
چند ساعت معطل نشسته بوديم و قاضي مرتب با گوشي مشغول بود و ميرفت و مي آمد و ارباب رجوعي غير از ما نداشت.
صبر من تموم شد ولي بسيار محترمانه رفتم به رييس دفتر او گفتم ببخشيد ما ديرمون شده كي ميتونيم داخل برویم.
قاضي شنيد و من را صدا کرد و گفت تو چيكاره اي گفتم همسر اين خانم.
خودش و رئيس دفترش با بدترين و زشت ترين لحن و كلمات من رو از دادگاه بيرون كردن و يک سرباز هم آمد دست من رو گرفت و بيرونم كرد.
خانومم رفته بوده داخل همه اش سوال هاي بي مورد از او پرسيده مثلا گفته تو چطور از اين مردك دو تا بچه داري و ... و گفته اصلا چند تا پيام و شعر و ... مزاحمت نيست بيخود شكايت كردي يا برو شكايتت رو پس بگير يا كارت خيلي زمان ميبرد و خيلي تاكيد كرده ديگر هيچ وقت شوهرت نياد داخل دادگاه و گر نه برای او بد تموم ميكنم.
اولا مني كه همسر اين خانوم هستم و ميخواهم در جلسه باشم بدونم موضوع چي هست. ميتونند من رو بيرون کنند یا نه؟
اصلا راهي وجود دارد كه قاضي رو عوض كنيم يا خير؟
با تشكر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر قاضی مربوطه ارتباط کلامی مناسبی نداشته میتوانید از طریق ریس مجتمع اعتراض خودرا مطرح کنید ولیکن عوض کردن شعبه غیر ممکن است