مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت قاضی

سلام وقت بخیر
همسرم اعسار مهریه داد بنده از قاضی پرونده بدلیل جانبداری از همسرم به دادسرای انتظامی قضات شکایت کرده بودم وقاضی نیز باتفاق کارکنان شعبه از بنده شکایت کیفری افترا کرده و2 ماه از تاریخ آن میگذرد بنده با ارسال لایحه ای 4روز قبل از جلسه دادگاه امتناع قاضی را از رسیدگی به پرونده ام خواستم 25دقیقه بعد از شروع جلسه به گوشی همراهم تماس گرفتند و گفتن دادرس دیگری تعیین شده. بنده هم بدلیل مسافت ومشغله وعدم اعتماد قبول نکردم در جلسه شرکت کنم. رای صادرشده مورد رضایتم نیست. آیا عمل دادگاه قانونی بوده؟ ضمنا شهرستان ما 3شعبه خانواده دارد. متشکرم از لطفتان

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام بله عمل شعبه قانونی بوده است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میتوانید درخواست تجدید نظر کنید طبق روال قانونی...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قانونی بوده است

اصلا لازم نیست که تغییر قاضی شعبه به طرفین ابلاغ بشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قانونی است میتوانید تقاضای تجدیدنظر کنید

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

سلام به رای صادره اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب این اقدام قانونی است و نیازی به ابلاغ ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی عمل شعبه قانونی بوده است چرا که احتمالا به عللی ایراد رد دادرس مطرح بوده است

یک وکیل

بله صحیح است و شما می بایست در هر صورت در وقت تعیین شده حاضر می شدید چه تغییری در مقام رسیدگی کننده صورت پذیرفته بود یا خیر

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله قانونی بوده و شما در دادگاه باید حاضر میشدید