مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث خواهر مجرد

با سلام. خواهر مجردی دارم که فوت شدند و مال و اموالی دارند. من برادر بزرگتر هستم مادر در قید حیات هستند و پدر فوت شدند و یک خواهر اصلی دیگر هم دارم.
پدر و مادر بنده سال ها قبل جدا شدند و مجدد ازدواج کردند. از پدر یک برادر و از مادر یک خواهر ناتنی دارم.
سهم خواهر فوت شده که شامل دو خانه می باشد به چه کسانی خواهد رسید؟
با تشکر از شما.

پاسخ ها :

تقسیم ارث خواهر مجرد ارث خواهر تقسیم ارث ارث