مشاوره حقوقی رایگان - ارث خواهر مجرد به برادر و خواهرش

سلام. خواهر من مجرد بوده و فوت شده. پدر و مادر من هم فوت شدن. ما فقط یک خواهر و دو برادر هستیم و برادر دیگرم که خانواده داره هم فوت شده. نحوه تقسیم ارث از خواهر فوت شده بین ما چگونه هست.ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه ارث به طبقه دوم خواهد رسید و ماترک مرحوم خواهرتان به شما ووراث برادرتان که فوت شده است خواهد رسید