مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد معلولین

سلام. من 50 ساله هستم و 22 سال سابقه بیمه دارم و مذکر هستم. دارای معلولیت با درجه شدید و پرونده بهزیستی دارم و اکنون در اداره‌ دولتی مشغول به کار هستم. چون کار من خدماتی است و از ناحیه کمر و پای راست دچار معلولیت می باشم و ادامه فعالیت بسیار سخت و طاقت فرسا است. آیا میتوانم از بازنشستگی پیش از موعد بهره مند شوم. مرسی از این که راهنمایی میکنید.

پاسخ ها :

بازنشستگی پیش از موعد معلولین بازنشستگی پیش از موعد بازنشستگی