مشاوره حقوقی رایگان - استخدام وزارت بهداشت

سلام، خسته نباشید. سازمان سنجش و وزارت بهداشت بخشنامه دادند که مرخصی های استعلاجی و استحقاقی رو امتیاز کرونا ندهند ولی دانشگاه ما همه ی مرخصی ها را امتیاز داده است. طرف یک ماه مرخصی بوده برای او 2 امتیاز دادند و به نمره آزمون او 2 نمره اضافه کردند و این باعث شده با دو دهم نمره کمتر رد بشوم. آیا به نظر شما دیوان شکایت کنم میتونم حق ام رو بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

استخدام وزارت بهداشت امتیاز کرونا در آزمون استخدامی استخدام رد استخدامی