مشاوره حقوقی رایگان - شروط ضمن عقد در خصوص ازدواج مجدد زوج

سلام
وقت بخیر
میخواستم بپرسم ممکنه ضمن عقد شروطی رو وارد عقدنامه کرد که شاید بشه گفت تا حدودی جلوی ازدواج مجدد زوج اعم از دائم یا موقت رو گرفت ؟
برای مثال مثلا شرط بشه در صورت ازدواج مجدد زوج و اثبات ازدواج دوم توسط زوجه به دادگاه زوج موظفه به علت تخلف از شرط به همسر اول یه مبلغی مثلا ده میلیون پرداخت کنه یا مثلا حضانت فرزند به زوجه واگذار بشه ؟

اگر چنین شروطی جایز هستن به نظر شما بهترین شرط ضمن عقد در این مورد (جلوگیری از ازدواج مجدد) چیه ؟

پیشاپیش ممنونم بابت پاسخ‌گویی

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. شرط هرچند محکم و سنگین مانع ازدواج نخواهد بود. اما قید این شروط در سند ازدواج فاقد اشکال هست . در خصوص سوال آخر هر شرطی که درج بشه نمی تواند استحکام رابطه باشد مگر روابط صمیمی طرفین و اصالت خانوادگی اون ها.