مشاوره حقوقی رایگان - شروط ضمن عقد ازدواج

درباره شروط و حقوقی که زن میتواند قبل از عقد درخواست و در حین عقد دریافت کند، لطفا توضیح دهید.

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

باسلام
شما میتوانید وکالت درطلاق وحق ادامه تحصیل واشتغال و...راباتوجه به روحیات وعقاید شخصی قید کنید
برای اطلاع بیشتردرخواست مشاوره دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما کلی است و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازمند توضیحات بیشتر می باشید
جهت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

شرط تعیین مسکن ،گرفتن وکالت در طلاق ، اشتغال و … سوال نیازمند بررسی جزییات دارد و کلی است ولی به طور کلی شروط امضا شده باید بعد از امضا در دفتر خانه ثبت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
وکالت در طلاق ، حق تعیین محل زندگی ، شرط نصف شدن دارایی زوج ، حق اشتغال زوجه ، حق تحصیل زوجه و هر شرط دیگری که خلاف ذات عقد نکاح نباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید هر شرط و شروطی بگذارید اما تمام شروع ها بسیار طولانی می توانید تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شروط زیادی را می‌توان درج کرد مقصود شما چیست تا درآن زمینه بحث شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر شرطی که خلاف بانون نباسد قابل قید در عقد نامه است مثل شرط اشتغال شرط تعیین مسکن شرط حضانت اطفال بعد از جدایی