مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی تامین اجتماعی

با عرض سلام خدمت همه عزیزان. همکار بنده در دیماه 99 با 33سال کار بازنشسته شده با حقوق 3700000 که با طرح همسان سازی و 25درصد افزایش حقوق امسال 5200000 دریافت می کند. و بنده اول خرداد 1400 با 35 کار و میانگین بیشتر بازنشسته شدم ولی حقوقم 5100000 شده وقتی به مسئول بازنشستگی مطرح کردم گفت 25درصد افزایش حقوق بعد از عید اعمال نمی شود. اینجا به کسانی که بعد از عید بازنشسته میشوند اجحاف میشود. ایا طول سال یا اخر سال جبران میشود یا نه. با کمال تشکر

پاسخ ها :

بازنشستگی تامین اجتماعی همسان سازی حقوق بازنشستگی حقوق بازنشستگی بازنشستگی