مشاوره حقوقی رایگان - پلاک‌ ملی‌کردن‌ موتور‌ مزایده‌ای

آیا‌ میتوانم‌‌ موتور‌ مزایده‌ ای‌ مدل‌ 86‌ را‌ پلاک‌ ملی‌ کنم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

براساس قانون مصوب دولت، سن فرسودگی موتورسیکلت 10 سال است و در صورتی که موتورسیکلتی بیش از این سن برای تعویض پلاک مراجعه کند، هیچ خدماتی دریافت نمی کند. اگرچه طبق قانون تمامی موتورسیکلت ها باید دارای پلاک ملی باشند و تردد خودروها با پلاک قدیمی ممنوع است.
پلیس براساس قانون عمل می کند و موتورسیکلت های با سن بیش از 10 سال باید به مراکز اسقاط معرفی شوند.