مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

با سلام
وصیت نامه ای غیر محضری که با خط امام جماعت مسجد محل نوشته شده و همچنین تاریخ و نام صاحب وصیت نامه نیز به خط همان امام جماعت است اما امضای بدون اسم مرحوم پای وصیت نامه است و دو شاهد زنده دارد، از لحاظ قانونی معتبر است؟
ضمن اینکه به جز یکی از وارث که دی نفع متن وصیت نامه است بقیه ی ورراث راضی نیستند.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام وصیت نامه معتبر است و نیازی به رضایت وراث ندارد در صورتیکه مازاد بر یک سوم اموال متوفی باشد غیر نافذ است