مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات دوران عقد

باسلام
دوران عقد هستیم و همسرم مطالبه نفقه و مهریه کرده، نفقه حکم قطعی اومده و یکسال نفقه معوقه به ایشون باید بدم، مهریه در مرحله اعسار هست، سوال اینکه
1.طلاجاتی که برای ایشون خریدم میتونم دادخواست استرداد طلاجات بدم یا رجوع از هبه؟
3.میتونم طلاجاتی که خرید کردم براشون با ارائه فاکتور خرید به عنوان پیش قسط مهریه معرفی کنم به دادگاه؟
برای دادخواست چه مدارکی ضمیمه کنم؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. استرداد طلا ممکنه در صورتی که موجود باشد.