مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت حق الوکاله وکیل

با سلام و احترام
بنده یک قطعه زمین 2000متری در شمال کشور داشتم که با یکی از اهالی که 4000متر زمین داشت خریداری نمودم (یعنی 2 قطعه 2000متری کنار هم ) زمانی که ایشان قصد فروش 2000متر خود را داشت من هم قصد فروش نمودم که ایشان متاسفانه هر4000متر را فروخته و سهم من را نداد . پس از یکی دو سال متوجه خیانت ایشان گردیدم که زمین های بی نام و نشانی را بعنوان معوض به من دادکه چون در ان زمینها هم سهم داشت منصرف شدم . وکیلی را گرفتم و مقرر شد ایشان اگر 2000متر زمین را گرفت علاوه بر 10% زمین (200متر) 20میلیون هم حق الزحمه بدهم و اگر نشدیم ایشان 20میلیون گرفته و 5میلیون برگرداند. البته در متن وکالتنامه حق الزحمه 5 میلیون درج شده . من تا الان 15 میلیون داده ام . بعد از ثبت دادخواست توسط وکیل و انجام تحقیقات محلی فروشنده زمین من پشیمان شده و طی مصالحه ای که بدون حضور و دخالت وکیل انجام شد طی دو نوبت مبلغی را از ایشان گرفته و رضایت دادم . الان وکیل من باز هم مبلغی را باید از من بگیرد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر. اگر توافق بدون تلاش وکیل بوده نیازی به پرداخت ما بقی مبلغ حق الوکاله به وکیل نیست . اما اگر توافق به گونه ای دیگر است باید دید جزییات ان چیست؟ جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026