مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت حق الوکاله وکیل

سلام

خواهشمند است اینجانب را راهنمایی کنید در مورد قرارداد با وکیل .

من قراردادی با وکیل بستم که نصف دستمزد وکیل را در اول کار پرداخت کنم و بقیه  را در اتمام کار در مورد تقسیم ترکه.

در حال حاضر وکیل حکم تقسیم ترکه را گرفته ولی هنوز اجرا نکرده ولی ایشان درخواست بقیه دستمزد را دارد همینطور قرارداد دیگری با همین شرایط در مورد تعدیل اجاره که اجاره به روز شده ولی انجامشو پیگیری نکرده .

ممنون میشم  نظرتون را در این دو مورد در مورد نحوه پرداخت دستمزد به ایشان به من بدهید.

با کمال تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
اجرای احکام با وکیل نیست