مشاوره حقوقی رایگان - اختیارات قیم

با سلام من قیم پدر محجورم می باشم،،، برادر من مستاجر است و از حقوق پدرم اجاره خونه خودشو می‌داده،،، البته قبل از اینکه من قیم بشم، من یک ماه هست که برخلاف نظر مادر و برادرم از طرف دادگاه قیم شدم،،، حالا من اجازه دارم از حقوق پدرم اجاره خونه برادرم رو بدم؟ اصلا قیم اجازه داره از حقوق محجور برای دیگران کارت به کارت انجام بده یا جرم محسوب میشه ؟

پاسخ ها :

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

قیم اجازه چنین کاری را ندارد و هر کار مالی یا قرارداد یا جابجایی با اجازه دادستان امکان دارد ولی اگر سونیت در کار باشد متهم است به خیانت در امانت