مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد مرد بدون اجازه همسر اول

باسلام، اگر دونفر باهم به اختلاف برسند و زن درخواست مهریه کند و مرد برای آزار و اذیت زن اولش اقدام به ازدواج مجدد چه به صورت صیغه و چه دائمی کند بدون اجازه همسر اولش تا او را آزار دهد که مهریه را ببخشد و طلاق بگیرد ایا در این صورت باز هم باید حق طلاق با مرد باشد یا زن؟ مردی که بدون اجازه زن دوم اختیار کرده در این صورت حق طلاق با زن میباشد؟ مثلا مردی بگوید اگر زن طلب مهریه کرد منم برای آزارش مهریه رو قسطی میدم و همزمان اقدام به آزار زن اول با گرفتن زن دوم کند و زن اولش را طلاق ندهد ؟؟؟

پاسخ ها :

طلاق به دلیل ازدواج مجدد بدون اجازه زن ازدواج مجدد بدون اجازه همسر ازدواج مجدد طلاق