مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق به دلیل صیغه موقت

آیا با دردست داشتن صیغه موقت 3 ماهه شوهرم که بدون اجازه من ازدواج کرده حق طلاق برای من ایجاد میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر می توانید دا‌دخواست طلاق بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتواند از دلایل عسر و حرج زوجه باشد و تقاضای طلاق به درخواست شما پذیرفته شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله.یکی ازشرایط 12 گانه سند ازدواج،ازدواج مجدد بدون رضایت زوجه هس.سند را بررسی کنید اگه امضاکردین قابل استفاده هس

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید به دلیل عسر و حرج طرح دعوی طلاق کنید تصمیم با قاضی شعبه می‌باشد

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام ...اگر زن بتواند ازدواج موقت شوهر را نزد دادگاه خانواده اثبات کند ، می تواند با استناد به شرط 12 عقد نامه طلاق بگیرد البته اگر مرد آن شرط را امضا کرده باشد در غیر این صورت اگر امضا نکرده باشد اما زن بتواند ازدواج موقت یا صیغه را ثابت کند بر مبنای عسر و حرج می تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند .