مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام. وقت بخیر. کارفرما بیمه ی من رو از تاریخ 84/7/1 تا88/10/30 واریز نکرده میخواستم بدونم تقریبا چقدر باید جریمه بده. اگر رقم بگید ممنون میشم. در ضمن الان دیگه اونجا مشغول به کار نیستم.منظورم از رقم مبلغ کل پرداختی کارفرما به تامین اجتماعی هست

پاسخ ها :

جریمه عدم پرداخت بیمه توسط کارفرما جریمه عدم پرداخت بیمه بیمه