مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام. وقت بخیر. کارفرما بیمه ی من رو از تاریخ 84/7/1 تا88/10/30 واریز نکرده میخواستم بدونم تقریبا چقدر باید جریمه بده. اگر رقم بگید ممنون میشم. در ضمن الان دیگه اونجا مشغول به کار نیستم. منظورم از رقم مبلغ کل پرداختی کارفرما به تامین اجتماعی هست.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از سازمان تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید و اگر شکایتی دارید از اداره کار شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر گرامی

اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشد
حقوق و مزایای شما از طریق هیات های اداره کار قابل مطالبه است
ابتدا در دفاتر پیشخوان احراز هویت شده
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کرده
آنگاه تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری دادخواست طرح و دفاع نمایید
اگر محکوم شوند علاوه بر حقوق و مزایا وفق مصوبات اداره کار و تادیه حق بیمه به صندوق تامین اجتماعی به دو تا ده برابر بیمه ای که واریز نشده است کارفرما مطابق قانون باید جریمه گردد این مبلغ نیز به روز است…