مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه در صورت خالکوبی

با سلام و احترام. بنده 1400/04/23 جهت آزمون پایه سوم اقدام کردم ولی به خاطر نداشتن شناسنامه همراه ولی به جای آن کارت ملی و پایان خدمت همراه داشتم. با مسئول امتحان بگو و مگو داشتم نه در حد بی احترامی و نه چیزی و در حد قانع کردن حتی با صدای آرام ولی تاتو و خالکوبی دارم ایشون من رو تهدید به کمیسون پزشکی کرده و نامه بلند قامتی برای من زده است که هیچ کدام راست نیست. در نامه آمده ضمن بر هم زدن سالن و رفتار نامناسب با افسر آزمون و همچنین خالکبی روی گردن نیاز به معاینه مجدد از لحاظ اعصاب و روان و مطرح نمودن آن در کمیسیون مربوطه می باشد. لذا خواهشمند است اقدام لازم معمول و نتیجه را به پلیس اعلام فرمایید. آیا باید چی کار کنم؟ آیا من خلافی کردم؟ حتی دوربین های مداربسته هم دارند که بشود فهمید که من بحث نکردم.
آیا روشی چیزی هست برای لغو یا این که در کمسیون برای من مشکل پیش می آید؟ با تشکر.

پاسخ ها :

گواهینامه در صورت خالکوبی کمیسیون پزشکی گواهینامه گواهینامه رانندگی خالکوبی