مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت سرباز فراری

با سلام. من سال 96 به خدمت رفتم و یک 4 ماهی خدمت کردم و به دلیل فوت پدرم در حین خدمت نتونستم ادامه خدمت بدهم. من سرپرست خانواده هستم و خرجی خونه هم میدهم. مجبور شدم نروم و مادر پیری دارم با یک برادر کوچک دارم. برای کفالت روی مادرم نامه از کمیته امداد امام خمینی گرفتم. ببخشید من الان 4 سال هست که نرفتم و شرایط برای من چطوری هست؟ میشود راهنمایی ام کنید. لطفا. ممنونتون میشوم.

پاسخ ها :

معافیت کفالت سرباز فراری معافیت کفالت مادر معافیت کفالت معافیت سربازی سربازی