مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ملک

سلام و خسته نباشید. من سال 96 به یکی از اقوام پولی قرض دادم و بعد از کلی دردسر در سال 98 گفت یک ویلا دارد و داده که بسازند. سازنده ویلا بعد از ساخت فروخته و مدارک دادگاه او نشان داد که شکایت کرده و سازنده فراری است و در حال پس گرفتن ویلا است. اون جا قولنامه رسمی نوشتم و مابقی پول ویلا پرداخت کردم و قرار شد شهریور 99 تحویل بدهد ولی میگوید وکیل او جای پس گرفتن ملک برای اون سازنده فراری جریمه و زندان گرفته و حالا پس از یک سال از موقع تحویل و چند بار دادگاه رفتن و چند دست معامله شدن اون ویلا برای آخرین نفری که اون جا ساکن بوده احضار فرستاده که میگوید در دادگاه حاضر نشده و الان میگوید قاضی گفته شاهد براي شهادت دادن درباره ویلا ببرد. بعد امروز فردا میکند و ميگوید وکیل دارد هماهنگ میکند.
به نظر شما من شکایت کنم یا صبر کنم چون ميگوید دارم کار ها را انجام میدهم و ميگوید اگر شکایت کنی دیگر من با شما کاری ندارم و قسمت وجدانی کار میگذارم کنار و طرف من دادگاه میشود. من الان شکایت نکردم بعدا مشکلی پیش نمی آید.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تشخیص این امر با خود شماست