مشاوره حقوقی رایگان - واریز بیمه از دو کارگاه

سلام. بنده اسفند ماه 99 بازنشسته شدم و مدت 24 ماه از یک شرکت بیمه میداد و 4 ماه از شرکت قبلی تداخل داشته و لذا از ماده 34 استفاده کردند و حقوق مستمری را به یک سوم کاهش دادند به نحوی میتوان از سازمان مطالبه کرد با توجه که با کارگاه قبلی 20 ترک کار کرده بودم. ممنون.

پاسخ ها :

واریز بیمه از دو کارگاه تداخل بیمه ماده 34 قانون تامین اجتماعی بیمه تامین اجتماعی بیمه