مشاوره حقوقی رایگان - واریز بیمه دو کارگاه

با سلام. بنده در مدرسه غیر انتفاعی شاغل بوده ام و حق بیمه برای من طبق ساعت کاریم رد میشده. الان همزمان در شیفت مخالف بصورت خرید خدمات در آموزش و پرورش مشغول شدم و بیمه کامل برای من رد میشه. از طرف خرید خدمات گفتند نباید جای دیگه بیمه رد بشه و بعد از چند ماه اداره بیمه جریمه میکنه. اموزشگاه غیرانتفاعی هم میگه تا زمانی که کارکرد دارید نمیشه بیمه رد نکنیم. از طرفی توی مطالب خوندم که مشکلی برای واریز بیمه از دو کارگاه وجود نداره. اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید چه کاری باید انجام بدم ؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

شما از یک بیمه استفاده میکنید.اگرچه دو واریزی دارید.یعنی یک دفترچه گرفتید و یک سابقه ثبت میشه.فقط مبلغ واریزیتون بالا میره