مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بدهکار

با عرض سلام و خسته نباشید
من مبلغ 400 تومن به یه بنده خدایی قرض دادم و قرار بود یک ماهه برگردونه هم رسید بانکی واریز رو دارم هم پیامی که توش گفته بود یک ماهه برمیگردونم اما الان که ازش خواستم عودت بده پولو زده بلاکم کرده نحوه شکایت چطوری میشه؟ باید کجا اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، در ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و بعد از اون دادخواست حقوقی مطالبه طلب به دادگاه بدید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به تنظیم دادخواست اقدام نمایید.