مشاوره حقوقی رایگان - دادگاهی

با سلام خدمت وکلای محترم یک پیامی به این مضمون برای من آمده که دادخواست علیه شما به شعبه 1 دادگاه عمومی حقوقی با شماره پرونده فلان ثبت گردید آیا بنده که در مورد گرفتن مهریه اقدام کردم یعنی این آقا علیه من شکایت کردند چون اصلا دفتر خدمات قضایی هم نشان نداد که چیست لطفا راهنمایی کنید ممنونم از شما

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .شما بایستی وارد سامانه عدل ایران بشید واز قسمت پیگیری پرونده برای اشخاص قبل از ارسال ابلاغیه متوجه پرونده های خود بشوید