مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شفاهی

با سلام و خسته نباشید. عذرخواهم اگر شخصی شکایت از شخصی دیگر کرده باشد و بعد از آمدن اظهاریه برای فرد متشاکی، شاکی شکایت را مسکوت کند و سپس در جلسه ای در حضور چند شاهد بگوید که بخشیدم و شکایتی ندارم و صدایش هم ضبط شده باشد ولی چندروز بعد دوباره پرونده را به جریان بگذارد ،چه حکمی دارد از لحاظ قانونی؟ خیلی ممنونم.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

یا سلا رضایت بایستی کتبی و نزد مراجع صالح .مثل دادگاه و کلانتری باشد