مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری رضایت شاکی

سلام
من سه ساله از همسرم جدا زندگی میکنم برای نفقه شکایت کرده طبق توافقی هک باهم کردیم قرار شد ببخشه و رضایت بده پروندم تو ثنا چک گردم مختومه شده چطوری باید پیگیری کنم که ببینم واقعا رضایت داده یا نداده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به شعبه محترم مراجعه نمایید و پرونده خود را مطالعه کنید و یا منتظر بمانید تا در هر صورت برای شما ابلاغ ارسال گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید به شعبه مربوطه مراجعه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رضایت کتبی خود را در داخل پرونده گذاشته باشد پرونده از آمار کسر می شود و مقسوم می گردد

یک وکیل :

با سلام
تا زمانی که جدایی بصورت طلاق ثبت نشده ایشان مستحق دریافت نفقه هستند و شما باید توافق انجام شده را اثبات نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضوری در شعبه پیگیری لازم را انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضوری به دادگاه مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی برای اطلاع یافتن از مورد مذبور باید حضورا به شعبه مربوطه مراجعه نمایید