مشاوره حقوقی رایگان - بیمه سرایدار

با عرض سلام و ادب من یکی از مالکان یک مجتمع مسکونی که دارای 29 واحد است هستم . این مجتمع توسط یکی از موسسات دولتی در 27 سال پیش احداث شده و یک سرایدار از 25 سال پیش در آنجا در یک واحد مسکونی زندگی می کند . تمام مالکینی که قبلا ایشان را بکار گرفته اند تعویض شدند و ایشان ظرف این مدت بیمه نشده اند اما حقوق ماهیانه دریافت کرده اند . اما چندین سال است که هیچکدام از وظایف سرایداری را انجام نمی دهند و بسیار بد اخلاق هم هستند و با مالکین دعوا و بد رفتاری می کنند و حاضر به تخلیه واحد مسکونی که در اختیار دارد هم نیست . ما نمی دانیم که آیا ایشان قراردادی با مالکین اولیه داشته اند یا خیر . و اگر داشته اند مفاد آن چه بوده . سوال اینست که در مقابل شکایت ایشان مبنی بر بیمه نبودن ایشان ما در چه حد مقصر هستیم و آیا جریمه ای به مالکین فعلی تعلق می گیرد ؟ یا فقط باید حق بیمه ایشان پرداخت شود ؟ و این حق بیمه در مقابل 25 سال کار چقدر است ؟

پاسخ ها :

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام، واریز حق بیمه توسط کارفرما باید انجام شود

مرجان  اويسي

مرجان اويسي :

سلام طی اظهارنامه ای قطع همکاری و تخلیه رو از ایشان خواستار شوید سپس در صورت عدم توجه دادخواست بدهید ضمنا مالک واحد کیست ؟