مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه سرایداری

سرایداری در یک مجتمع 60 واحدی حدوداً شش سال مشغول بکار بوده اند که در این مدت مدیر ساختمان ایشون رو مسول جمع اوری حق شارژ ماهانه و هزینه های ساختمان نیز نموده اند
سوال اول اینکه ایشون بابت بیمه و سنوات از کل واحدین در اداره کار شکایت کردند ،آیا با توجه به پرداخت شارژ ماهانه پرداخت حق بیمه و سنوات بعهده مدیریت میباشد یا ساکنین ؟
سوال دوم اینکه چنانچه مالکی بتازگی واحد را خریداری نموده و در طول مدتی که سرایدار شکایت کردند، این هزینه بعده مالک جدید میباشد ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد پرونده رويت يا مشاوره تلفني فرماييد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به طرفیت همه مالکین و مدیران قدیم و جدید دادخواست بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این هزینه ها برعهده مالک قبلی می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حق شارژ ساختمان ارتباطی به
حق بیمه و سنوات کارگر ساختمان نخواهد داشت مگر در اساسنامه ساختمان خلاف آن ذکر شده باشد
و پرداخت حق بیمه و سنوات کارگر بر عهده تمام مالکان میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حقوق اداره کار قابل مطالبه است. مالک جدید مسولیت دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر عهده مدیریت ساختمان می باشد و یا مالک ساختمان
تازه وارد مسئولیتی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرداخت حق بیمه و سنوات کارگر بر عهده تمام مالکان میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام بستگی به صورتجلسه هیات مدیره یا اساسنامه ساختمان دارد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربرگرامی اولاطرح شکایت می بایست بطرفیت کلیه مالکین قدیم و جدید مطرح گردد ثانیا مالکین جدید درخصوص پرداخت حق بیمه گذشته مسئولیتی نداشته ولیکن از تاریخ مالکیت ملزم به پرداخت حق بیمه می باشند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به طرفیت همه مالکین و مدیران قدیم و جدید دادخواست بدهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صرف شارژ کفایت برای مطالبات سرایدار نمی کنددر مورد سرایداری و حقوق وی باید با مدیریت توافق کرده باشید که فلان مبلغ بابت سرایداری و حقوق وی افزایش یابد همچنین بیمه و...

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

مدیر ساختمان به نیابت از کل سکنه اقدامات مذکور را انجام میداده است بنابراین پرداخت مطالبات سرایدار بر عهده کلیه سکنه است و اینکه مالک جدید از تاریخ خرید یا ورود به مجتمع ملزم به پرداخت است و بدهی مالک پیشین ارتباطی با ایشان ندارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز ایشون که نیروی قراردادی مستقیم یا مع الواسطه که به تعبیر قانونی نیروی شرکتی محسوب میشوند نبوده که هیات تشخیص مستقر در اداره کار برای ایشون حکم صادر کنه و حقوقات وی مشخص بشه بنابراین شکایت رد میشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

به طرفیت همه مالکین و مدیران قدیم و جدید

دادخواست را ثبت و پیگیری نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر عهده هیات مدیره
طبیعی است مالک جدید باید حق شارژ پرداخت نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این گونه موارد بهتر است مسالمت آمیز حل و فصل شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. 1- مخارج عمومی ساختمان توسط تمام مالکین پرداخت می شود . 2- بستگی به قرادادشما با مالک قبلی دارد . اگر قراردادی ندارید ومجبور به پرداخت هستید می توانید پس از پرداخت از مالک قبلی مطالبه نمایید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرداخت حق بیمه بر عهده تمام مالکین است مگر اینکه مدیر حق بیمه را روی شارژها حساب کرده باشد که در این صورت مدیر می بایست پرداخت نماید .
طبق قانون کار تغییر کارفرما تاثیری در حقوق کارگر ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حقوق ایشان می بایست به صورت کامل پرداخت شود توسط تمام مالکین هر مالکی از زمان سکونت خود مسئول پرداخت می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی حق شارژ ساختمان ارتباطی به سنوات و بیمه و دیگر حقوق سرایدار ندارد و برای اقدام در این خصوص باید علیه مالکان و مدیران جدید و قدیم ساختمان طرح دعوی مناسب نماید