مشاوره حقوقی رایگان - به سرپرستی گرفتن مادر زن

باسلام و خسته نباشید
من پدر خانومم نزدیک به 10 سال هستش که فوت شدن و یه برادر خانوم 9 ساله دارم که با مادر خانومم زندگی میکنن. من بیمه هستم و میخواستم بدونم راهی وجود داره تا من سرپرستی مادرخانومم و پسرشون رو به عهده بگیرم تا بتونم براشون دفترچه بیمه تامین اجتماعی بگیرم. ممنون میشم اگه امکانش هست راهنماییم کنین خیلی ممنون

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما - قبل از هرچیز از اقدام خداپسندانه شما قابل تحسین است . برای تحت تکفل قراردادن مادرهمسرتان کافی است اگر کارمند دولت هستید با کارگزینی اداره متبوعتان مشورت کنید و اگر در بخش غیردولتی شاغل می باشید و بیمه تامین اجتماعی هستید به یکی از شعبات سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید . ضمناً این که پدرهمسرتان قبلاً چه شغلی داشته اند هم مهم است .