مشاوره حقوقی رایگان - غرامت

سلام ، مورث بنده مالک چهار هکتار زمین بوده است که در زمان حیات خود یک هکتار آن را با قولنامه فروخته بوده است . در حال حاضر همه چهار هکتار زمین در تصرف شخصی است که ادعا می کند ده هزار متری که مورث من فروخته بوده است ایشان مع الواسطه از خریدار خریداری کرده است و من هم که فکر می کردم ایشان سه هکتار باقیمانده را به طور غیر قانونی متصرف شده است با ایشان یک صورتجلسه سازشی تنظیم کرده ام و در صورتجلسه عنوان شده است که ایشان ثمن سه هکتار را پرداخت کند و یک هکتار هم که قبلا مع الواسطه خریداری کرده اند مورد تایید اینجانب است و پس از پرداخت ثمن سه هکتار همه چهار هکتار را به نام ایشان سند بزنم و در صورت عدم انتقال سند به نام ایشان به قیمت ملک به نرخ روز به ایشان غرامت پرداخت کنم ، حالا متوجه شده ام که ایشان یک هکتار را که ادعا می کردند مع الواسطه خریداری کرده اند به من دروغ گفته اند و بنده را فریب داده اند و یک هکتار دیگر را مورث من به شخص دیگری فروخته بوده اند و ایشان هم به طور غیر قانونی یک هکتار شخصی که از مورث بنده خریداری کرده اند متصرف هستند و من هم فقط قصد دارم سند سه هکتار را به نام ایشان بزنم ، آیا اگر فقط سند سه هکتار را به نام ایشان کنم باید غرامتی که در قرارداد عنوان شده به ایشان پرداخت کنم ؟ ( ایشان یک هکتار را اصلا مالک نیست و من اشتباها در قرارداد قبول کرده ام سند را به نامش بزنم )

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام درصورتی که سند جعلی جهت خرید یک هکتار به شما ارائه داده میتوانید شکایت جعل مطرح نمایید