مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ممنوع المعامله شدن ملک

آیا راهکاری برای ممنوع المعامله شدن ملک توسط خود صاحب ملک وجود دارد ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

توضیحات تکمیلی :
مالک برای مدت چند سال مجبور به دوری از منزل بوده . تمام اسناد و اثاثیه و ابزار ها در منزل باقی می ماند . منزل مورد سرقت قرار گرفته و تمام مدارک به دست سارقین میافتد . با گذشت مدت زیادی از سرقت و بی اطلاعی مالک که در استانی دیگر زندگی میکرده ، سارقین برای تصاحب ملک طمع کرده و با جعل قولنامه و شهادت دروغ اقدام به فروش ملک مینمایند . با مطلع شدن مالک و شکایت ، قولنامه مورد کارشناسی قرار گرفته و جعل امضا ثابت میشود . در جریان تحقیقات اسناد منزل از متهمین ضبط میشود . ولی همچنان متهمین فراری با بخشی از مدارک مسروقه از مالک و اطلاعات کاملی که در مورد ملک دارند همچنان در تلاش برای فروش مجدد ملک یا اجاره دادن آن هستند .
مالک به دلیل دوری و عدم دسترسی فوری به ملک، برای جلو گیری از تصرف و فروش ملک خواهان ممنوع المعامله شدن ملک خود می باشد .

ممنوع المعامله شدن ممنوع المعامله ملک