مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی طلاق غیابی

سلام خدمت شما وکلای عزیز.
همسر من به مدت 69 روزه داخل زندان هست. همسر اول ایشون درخواست مطالبه مهریه کردند و این که ایشون خودشون رفته طلاق گرفته و همسر من نمیخواسته طلاق بدهد و گفته که ضرب و شتم انجام میدهد، معتاد هست، بدبین هست، دروغگو هست و روی من رفته زن گرفته. هیچ کدام از گفته های ایشون با مدرک قانونی اصلا ثابت نشده است.
با آشنایی که ایشون داشته سال 98 طلاق غیابی گرفته میشود و به همسر من خبر نمیدهند و در جریان نمیگذارند.
آخر سال 99 همسر من تازه متوجه این قضیه میشود.
من همسر دوم ایشون هستم و 5 ماه بیشتر از ازدواج من نگذشته بود که شوهرم رو گرفتند.
شوهر من اعسار روی مهریه گذاشت و شد 8 سکه پیش و 3 ماهی یک سکه .

بعد که او را گرفتند روی 8 سکه باز اعسار و تعدیل گذاشت.
دادگاه تشکیل دادند و نه خودش رو بردند و نه ویدیو کنفرانس برای او گرفتند.
اون خانم گفته ایشون توانایی مالی زیادی دارد. درحالی که همسر من هیچی ندارد. نه اموال منقول و نه غیر منقول.

استعلام از بنیاد مسکن، راهنمایی و رانندگی و پرینت حساب او هم هست که ایشون چیزی ندارد و کارگری بود که حال شغلش هم از دست داده است.

از ستاد دیه کمک خواستیم
اون خانم رو حاضر کردند و گفتند 8 سکه پیش داری با 14 میلیون نفقه، 100 میلیون بگیر و رضایت بده که پرونده بسته بشود و اون هم ندارد که او هم به زندگی اش برسد.
گفته بود هیچ گونه تخفیفی نمیدهم و نمیبخشم و کامل میخواهم.

شوهرم به 8 سکه اعتراض کرد و چون حاضر نکرده بودند داخل دادگاه اون زن گفته بود ایشون رستوران دارد در صورتی که کارگر رستوران بود و ماهی 3 تومن حقوق داشت که دو میلیون و 500 فقط میرفت برای قسط و اجاره خونه و با ماهی 500 زندگی میکردیم.

حال میخواهم بدونم بر چه مبنایی قاضی حرف اون خانوم رو گوش کرده و نوشته با توجه به توانایی مالی شما 8 سکه پیش سرجای خود میماند.
آیا این انصاف هست؟
برای طلاق غیابی میتواند شوهرم درخواست واخواهی بدهد که برگردد؟
همسرم مجدد درخواست تجدید نظر گذاشته است. جواب این تجدید نظر چقدر طول میکشد تا بیاید؟
ممنون میشوم تمام سوالات من رو جواب بدهید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است به صورت تلفنی مشاوره بگیرید