مشاوره حقوقی رایگان - نوشتن لایحه اعتراض به رای دادگاه

سلام 3/31 حکم طلاق برام اومده بدلیل عسر و حرج و اینکه قبلا کمپ بودم و آزمایش نرفتم. من چون کارگرم و مرخصی نداشتم و اونم تو زمان وضعیت قرمز کاشان همه این اتفاقات افتاد الان حکم اومده غیابی طلاق. و 20 روز مهلت اعتراض و 20 روز مهلت واخواهی. این یعنی چی؟ من نمیخوام طلاق بدم و معتاد هم نیستم. چه کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در مهلت اعتراض میتوانید واخواهی کنید تا دادگاه مجدد جلسه تعیین کند و شما شرکت کنید و از حقوق خود دفاع کنید

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

شما ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ اعتراض کنید این اعتراض در حکمی که غیابی است واخواهی نامیده میشود رسیدگی مجددا در همان دادگاه بدوی شروع خواهد شد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اعتراض یا واخواهی خود یا فرجامخواهی خود را در موعد و مهلت معیت به دادگاه تقدیم با ارایه مدارک در جلسه رسیدگی از خود دفاع کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

در مهلت مقرر اعتراض خود رابه شعبه صادر کننده رای ارسال کنید