مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل کلاهبرداری فروشنده

با سلام و عرض ادب. بنده یک دستگاه خودروی mvm 33 رو از واسط به موجب قولنامه عادی خریداری کردم و کلیه اسناد و مدارک خودرو را تحویل گرفتم و حالا صاحب سند ماشین بابت کلاهبرداری در فروش زمین از خریدار خودرو (فروشنده طرف من) طرح شکایت کرده و درخواست صدور قرار تامین خواسته داده و دادگاه به تاریخ 2 ماه بعد از تاریخ قولنامه بنده دستور توقیف ماشین رو صادر کرده و ماشین به پارکینگ منتقل شده است. به عنوان فرد ثالث بلافاصله طرح شکایت کردم. آیا خودروی خریداری شده رفع توقیف میشود و چقدر زمان میبرد؟ ضمنا در صورت آزادی خودرو بنده چگونه الزام به انتقال سند و پلاک رو درخواست کنم؟ ممنونم از لطف و نظر وکلای محترم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر اثبات نمایید که خودرو را به معامله واقعی خریداری کرده ایی وپول رد بدل شده باشد بله امکان رفع توقیف است وبعد از رفع میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند وفک پلاک بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اعتراض ثالث اجرایی مطرح اگر مستند به مدارک و دلایل اقناع کننده باشد در زمان کوتاهی رسیدگی میشود وپس از آن می توانید الزام به تنظیم سند بخواهید

پرسشگر :

ممنون و سپاسگذار. اسناد ماشین بنام شخصی است که در پرونده خواهان میباشد آیا از نظر حقوقی کسی می‌تواند مالی که به موجب قانون مالک سندی آن است به نفع خود و بعنوان مال دیگری درخواست تامین قرار خواسته نماید؟

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه توقیف بعد از قرارداد شما بوده میشه ازادش کرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما باید دادخواست اعتراض ثالث داده و درخواست رفع توقیف خودرو را بکنید.
علیه فروشنده و مالک اصلی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک و پرداخت خلافی و عوارض و ... بدهید