مشاوره حقوقی رایگان - تصرف سهم الارث پدری توسط دیگر وراث

با سلام.
دو نفر از وارثان اناث متوجه شده اند که وارثان ذکور مقداری از زمین‌های که سهم آن ها نیز بوده را یا تصرف کردند و سند به نام خود تنظیم کرده اند و یا املاکی را بدون اطلاع بقیه وارث فروخته اند.
حال این دو وارث برای به دست آوردن سهم الارث پدر جدی خود چه کاری باید انجام بدهند؟
ناگفته نماند هیچ مدرکی در اختیار ندارند. یعنی وارثان ذکور هیچ مدرکی به آن ها نمی‌دهند و حتی سهم این دو نفر را تصرف و یا فروخته اند.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از دارایی محل برگ انحصار وراثت را بگیرید یا دادخواست دهید و سپس شکایت فروش مال غیر کیفری و حقوقی تقاضای تقسیم ترکه و یا مطالبه سهم الارث توسط وکیل ارائه کنید