مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در ارث

با سلام و درود به کارشناسان محترم اینجانب 10 سال پیش خانه ارثیه پدرم را فروختم و در همان محله خانه‌ای به نام مادرم خریداری نمودم و قولنامه را به نامش نوشتم و به خاطر اینکه پولشان کم بود نصف قیمت خرید را اینجانب دادم و به همین جهت فقط در پشت قولنامه الباقی نصف پول خرید ساختمان را رسید نموده و نوشتیم که با مادرم نصف نصف در ساختمان خریداری شده شریک میباشم و امضای فروشنده و بنگاه هم پایش خورده حالیکه که پس از 10 سال مخفی کاری ایشان متوجه شدم که در همان روز از نبود من در دفترخانه استفاده کردند و وکالت را به نام مادر و خواهرم زده اند و نام اینجانب را حذف کردند و پس از گذشت چند ماه به این هم قانع نشدند و سهم مادر را با رضایتش به نام خواهرانم زدن در حالی که سند اصلی و قولنامه پشت نویسی شده پیش من می باشد با گرفتن المثنی موفق به این کار شده‌اند خواهشمندم اینجانب را برای احیای حقم و ابطال وکالت و سند ایشان راهنمایی بفرمایید و تنها مدرک، اینجانب ورقه پشت نویسی شده قول نامه امضا شده توسط فروشنده می باشد و در ضمن خواهرانم که سند بنامشان شده،هیچگونه قولنامه ای بنامشان نیست.باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر پشت مبایعه نامه ذکر شده باشد که شما مالک 3 دانگ ملک هستید میتوانید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی را مطرح نمایید و نتیجه خواهید گرفت
جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پشت مبایعه نامه ذکر شده باشد که شما مالک 3 دانگ ملک هستید میتوانید دادخواست مناسب را طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پشت قرارداد ذکر شده باشد که شما مالک 3 دانگ ملک هستید میتوانید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی بدهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر پشت مبایعه نامه ذکر شده باشد که شما مالک 3 دانگ ملک هستید میتوانید دادخواست مناسب را طرح نمایید