مشاوره حقوقی رایگان - وام بانک

سلام، سال 96 تو پرند یه خونه خریدم و صاحب ملک در قولنامه ذکر کرد که در تاریخ فلان حدودا یک ماه بعد خونه رو صحیح و سالم و "تخلیه" (طبق ماده ای که تو قولنامه هست) تحویل بده،، کارت قسط و ضامن بانک هم خودشه و من تو وکالت فقط قبول کردم که واریز اقساط بعهده من هست، فقط اقساط نه تعویض ضامن، بعد از معامله دیدم که خونه مستاجر داره و تو قرارداد ذکر نشده، شکایت کردم، هم از مستاجر هم فروشنده، مستاجر فقط محکوم به پرداخت کرایه و .. شد و صاحب ملک طبق همون ماده داخل قولنامه محکوم به پرداخت خسارت و البته بنده بعد از رفتن مستاجر بیخیال شدم،، من هم اقساط واریز نکردم تا حساب ضامن بسته بشه، یا بانک اهرم فشار بشه الان بعد 4 سال میخواد وام بگیره از جای دیگه و چون بدهی داره، نمیتونه و اومده سراغ من منم گفتم، اون زمان زنگ زدم، شکایت کردم که خونه مستاجر داره و حتی بعد مستاجر گفتم بیا ضامن بانک عوض کنیم و کارت قسط به اسم خودم بشه ولی نه جواب میداد نه پیگیری کرد!
سوال؟!
بدهی قسط به بانک حدود 11 میلیون شده ایا بانک میتونه خونه رو پلمپ یا مزایده کنه؟
ایا فروشنده ای که خونه رو ازش خریدم، میتونه معامله رو فسخ کنه (خونه وکالتی در محضر به اسم من زده شده)
کلا راهکرد بانک و فروشنده برای آسیب زدن به من چی میتونه باشه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر خانه در رهن بانک باشد قابل توقیف و مزایده هست در حالی که شما می‌گویید ضامن با وام رهنی متفاوت است