مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن اقساط مسکن مهر گلبهار توسط خریدار

با سلام
بنده سال 92 مسکن مهر گلبهار را به مبلغ 42 میلیون فروختم که همون زمان بنگاه یک چک 36 میلیونی از من برای ضمانت سند و یک چک 25 میلیونی برای پرداخت اقساط از خریدار گرفت که در سال 96 خریدار 4 قسط را پرداخت نکرده بود که برای گرفتن وام مجبور شدم خودم پرداخت کنم و هنوز به من پرداخت نکرده .
الان هم 12 قسط معوق داشت که با فشار و تهدید به شکایت 1 میلیون آن را دیروز 12/8/98پرداخت کرد ولی الباقی مانده و برای انتقال هم همش میگه میام تسویه بشه میام ولی خیلی دروغ میگه چیکار باید کنم هنوز 14 میلیون از وام مونده 6 سال دیگه درگیرم .
آخرین صحبتی که کردم قرار بوده تا آخر هفته الباقی رو بریزه و بعد برای انتقال بیاد که میدونم دروغ میگه .
لطفا راهنمایی کنید سپاس گذارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در قولنامه شرط شده است که خریدار وام را بنام خود انتقال دهد ، می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهدات مبنی بر انتقال وام را بخواهید. در غیر اینصورت هر مبلغی از وام را که شما مجبور شدید و پرداخت کردید ، میتوانید علیه وی دادخواست داده و مطالبه کنید.