مشاوره حقوقی رایگان - زگیل تناسلی مردان

سلام خانم دکتر لطفا راهنمایییم کنید اقایی برای خواستگاریم امده شغلش و اخلاقش خوبه ولی زگیل تناسلی دارد خودش بهم گفت میترسم باهاش ازدواج کنم می گن اگه واکسن هم بزنم باز زگیل میگیرم خواهش میکنم راهنماییم کنید ارزش این ریسک داره که باهاشون ازدواج کنم یا نه در ضما من24 سالم و خواستگارم 28 سالش است

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با برقراری رابطه زناشوئی ابتلا زوج مقابل تقریبا حتمی است. خطر انتقال این ویروس در هر رابطه زناشوئی حدود 70 درصد است و پس از چند بار رابطه زناشوئی، زوج مقابل گرفتار می شود.
لذا توصیه میشود از پزشک متخصص قبل از ازدواج مشاوره اخذ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست از پزشک سوال کنید