مشاوره حقوقی رایگان - گرو نگه داشتن خودرو

سلام من یک خودرو داشتم که 4 ماه پیش خونه یکی از دوستان گذاشتم بعد از 4 ماه مراجعه کردم خودرو بردارم از دادن خودرو به من بخاطر اختلاف مالی که با هم داشتیم امتناع کردند - فورا شکایتی نوشتم و بازپرس دستور استرداد خوردو داد به کلانتری اما دوست من از دادن خودرو باز ممانعت کرد و کلانتری گزارش را ثبت کرد روی پرونده گذاشت - 1- به نظر شما چه عنوان کیفری برای پرونده میشه لحاظ کرد ؟؟؟ 2- چکار کنم چه دستوری بگیرم که فردا بتونم خودرو از پارکینگ دوستم در بیارم - ( بازپرس میگه به دلیل اختلاف مالی گرو نگه داشتن ماشین پرونده را حقوقی میکند ) ( ضمنا باز پرس میگه چون با دست خودت اونجا گذاشتی ممانعت از حق نیست با اینکه کلانتری گزارش نوشت که اجازه خروج خودرو نمی دهد ) 3- آیا حرفها و استنادات قاضی درست هست ؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله .شما چه شکایتی انجام داده اید .توضیح صحیح نیاز به پرسیدن سوالاتی از شماست