مشاوره حقوقی رایگان - خودرو سند در رهن

باسلام. بنده در طرح قرعه کشی ایرانخودرو با اسم و کد ملی خواهر خانومم خودرو ثبت نام کردم و اسمم در اومده و مبلغ رو واریز کردم که در قرارداد نوشته سند خودرو یک سال پس از تحویل خودرو در رهن شرکت ایرانخودرو میباشد. حالا من برای اینکه زمان تحویل سند و پس از فک رهن سند که یک سال بعد می باشد بخوام بدون حضور خواهر خانومم ماشین رو بنام خودم بزنم چه مدرکی و چیکار باید انجام بدم؟؟؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یک قرارداد بین خودتون بنویسید و از نامبرده وکالت تام و بلاعزل بگیرید