مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو سند در رهن

آیا فروش خودرویی که سندش تا یکسال رهن ایرانخودرو هست امکان داره؟
میشه با وکالت نامه و چیز های دیگه کاری کرد که اگه طرف خلاف کرد با اون ماشین یا سرقت کرد یا هر چیز دیگه، پای ما گیر نباشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با نوشتن متنی تخصصی امکان پذیر است
به یک وکیل متخصص رجوع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در عمل در اینگونه موارد اشخاص قرارداد عادی بین خود تنظیم می کنند و به خریدار وکالت می دهند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مجازات ها بر عهده شخص مرتکب جرم است یعنی بر عهده مباشر اگر مدارکی باشد دال بر اینکه خودرو در اختیار دیگری است باز هم شخصی که فعل را انجام میدهد مجرم شناخته می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله اقداماتی است که در مشاوره گفته خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت قبول شرایط توسط خریدار بله
تحت عنوان تعهد نامه محضری قابل پذیرش است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید در این خصوص قولنامه عادی بهمراه وکالت محضری تنظیم نمایید اما پیشنهاد نمی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله معامله این ماشین با حفظ حقوق مرتهن امکان دارد و باید یک قرارداد بین خود تنظیم کنید که ماشین به تصرف خریدار در آمد و شاهد هم امضا کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان دارد ولی ممکن دردسر ساز شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قرارداد مناسب در این خصوص تنظیم شود

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بسته به شرایط سند رهن شده، ممکن است برای فروش خودرویی که سند آن تا یکسال رهن شده است، امکان فروش وجود داشته باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ضوابطی که شرکت های خودرو ساز ایرانی (سایپا و ایران خودرو) در نظر گرفته اند این اقدام خلاف قانون است. هر چند که به طور معمول افراد این کار را در سطح جامعه به انجام می رسانند.