مشاوره حقوقی رایگان - هزینه پارکینگ

با سلام.
در تاریخ 95/12 ماشین من توسط راهنمایی توقیف شد تا 96/1 تمامی کارهای رفع توقیف و پرداخت خلافی و بیمه رو انجام دادم و با توجه به مشکلات نتونستم ماشین رو ترخیص کنم.
در قبض پارکینگ هزینه هر روز توقف در پارکینگ رو 2400 زده بود.
الان که مراجعه کردم تا هزینه پارکینگ توسط ناجا حساب بشود و اون ها هزینه کل این چهار سال رو بر حسب هزینه 6000 تومان که در خرداد 1400 اعمال شده حساب میکنم که میشود حدود 10 میلیون این واقعا درست هست یا باید طبق تعرفه 2400 که هزینه پارکینگ سال 95 تا خرداد 1400 بوده حساب بشود و فقط همین. دو ماه هر شب 6000 تومان حساب بشود.

پاسخ ها :

نحوه محاسبه هزینه پارکینگ خودرو توقیفی تخفیف هزینه پارکینگ خودرو توقیف شده خودرو توقیفی خودرو