مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام. دو تا دختر دارم یکی 19 سال و یکی 6 سال دارد. همسرم فحاشی میکند. در دهن و خلی زیاد کتک میزند و اصلا در خونه امنیت نداریم. من وقتی کتک زد نتوانستم شکایت کنم اما الان سر دعوایی قهر کردم و رفتم خونه مادرم زنگ زد کلی فحش داد و تهدید کرد. صدای او را ضبط کردم حالا کیس کامپیوتر هم یک بار عصبانی شد شکوند و در تلفن میگفت خوب کردم شکوندم و یک بار دختر بزرگم رو به کشتن و چاقو تهدید کرد. حالا همه مدارکی که علیه او دارم و دختر بزرگم شهادت بدهد که پدر او خیلی کتک میزند، میتونم حضانت دختر کوچکم رو بگیرم؟ پشتوانه مالی هم دارم لازم باشد مهریه ام رو میبخشم و فقط میخواهم حضانت دختر کوچکم رو بگیرم. میتونم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضانت تا 7سالگی با مادر است با اثبات عدم صلاحیت وی می توانید حضانت تا 9 سالگی را بگیرید پس از ان با خود فرزند است که با چه کسی زندگی کند