مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل مجدد زوجه

با سلام حضور وکلای محترم. همسر من ناشزه بود که بعد از دو سال با اجرای حکم به خانه برگشت و حال پس از گذشت 50 روز تمکین دوباره بدون دلیل ترک منزل کرده است. بنده یک اظهارنامه برای برگشت ایشان فرستادم و در آخر به نفقه ایشان اشاره کرده ام که در صورت برنگشتن نفقه شامل حال او نخواهد شد. تمکینی که در مورد ناشزه بودن او باید مجدد بگیرم مستلزم هزینه گزاف است که بماند و اگر دوباره حکم بگیرم و اجرا کنم که جنبه اعلامی دارد و فردا گذاشت و رفت من چی کار کنم؟ باید از نو اقدام نمایم؟
آیا اگر ایشان طلب نفقه کردند من میتوانم به حکم ناشزگی قبلی و اظهارنامه جدیدی که فرستادم استناد کنم؟ قاضی هم به سابقه و استناد ناشزگی قبلی او و اظهارنامه ای که برای ایشان فرستادم وی را از نفقه محروم خواهد کرد در ضمن در این مدت که او با من در یک خانه بود مبلغ 3.5 میلیون به کارت او واریز کردم اما پس از ترک منزل ریالی واریز نکرده ام. حال بهترین راه برای جلوگیری از منفعت طلبی زوجه چیست؟ من رو رهمنون فرمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

ترک منزل مجدد زوجه حکم تمکین زوجه نفقه در صورت عدم تمکین نفقه ترک منزل