مشاوره حقوقی رایگان - فسخ صیغه موقت از طرف زوجه

سلام. من با یک آقا صیغه طولانی مدت انجام دادم و مهریه ام رو رسمی بخشیدم. الان میخواهم صیغه رو فسخ کنم و اجازه فسخ در صیغه نامه ذکر نکردیم. آقا قبول نمیکنه فسخ کند. الان من باید چی کار کنم؟
این آقا نه خرج من را میدهد و نه حتی میگذارد من در خانه او زندگی کنم. الان من چی کار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام زوج به بذل مدت متعه وانحلال عقد ازدواج به جهت عسر و حرج بدهید