مشاوره حقوقی رایگان - چک امانت

به نام الله باسلام بنده در رستورانی در سال 93مشغول به کار بودم که با وکالتنامه و معرفی صاحب کار رستوران چون حساب ایشان بسته بود با معرفی نامه برایم دسته چک گرفت 2 فقره چک به مبلغ 40 ملیون و 2 ملیون جدا بعنوان امانت در وجه حامل به ایشان دادم چک بنده را خرج کرده و شخصی برگشت زد و شخصی که چک در دستش بود چک را انتقال به شخص دیگر داده و آن شخص از من شکایت کرده است در دادگاه حقوقی بعد از 3 سال و چک های دیگری بابت مخارج رستوران کشیدم که لاشه آن ها را جمع کرده ام همه برگشت خورده و شاهد هم 5 نفر دارم تمامی پرسنل که به تقاضای ایشان چک بابت رستوران دادم و ایشان سوء استفاده از بنده کرده لذا تجربه و سن کافی نداشتم لذا بعد از 3 سال صبر و احترام اعتمادی معامله ای قرار شد بین ما صورت بگیرد و ایشان چک های بنده را هم که امانت بوده بابت رستوران به من بدهد قرار شد لوازمی را از ایشان بخرم و چون چک نداشتم مبلغ 60 میلیون چک دیگر در وجه حامل از برادرم گرفتم و دادم به ایشان معامله انجام نشد شاهد 3 نفر دارم که من لوازمی نبردم و شاهد هستند که ایشان خودشان فروختند به شخص دیگری و حال چک امانت من را خرج کرده شاهد برای شرح معامله و خیانت ایشان دارم ...... تازه متوجه شدم شخصی که از من شکایت کرده از طرف خوده ایشان است و احضاریه نیز به ادرس خوده ایشان میرفت عاجزانه تقاضا دارم کمکم بکنید با راهنمایتان چه باید بکنم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیانت در امانت شکایت نمایید.البته حتما باید به وکیل مراجعه نمایید اگر خودتان میخواهید پرونده را انجام دهید شاید عناوین دیگری برای شکایت موجود باشد.